Contact

Heeft of krijgt u (binnenkort) met een overlijden van een dierbare te maken? Aandacht voor Afscheid biedt u kosteloos en vrijblijvend een oriënterend gesprek aan. Tijdens dit gesprek kunt u alle vragen stellen en kijken of het ‘klikt’ met de uitvaartbegeleider. Bel 06 -24 20 46 30 voor het maken van een afspraak of vul het contactformulier hiernaast in.

Telefoon

Meldnummer bij overlijden (24/7): 06 – 10 09 07 07
Voor overige vragen en contact bij voorkeur: 06 – 24 20 46 30

 

Mail

algemeen : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
administratie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Kerkbuurt 122 
3354 XM Papendrecht


Wilt u een indicatie van de kosten voor een uitvaart ontvangen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.


IBAN NL90 RABO 0332599892
KvK nummer: 72527064


Landelijk Meander Netwerk

Logo MeanderCarla van Hemert is als oud-student van Meander Uitvaartopleidingen aangesloten bij het Landelijk Meander Netwerk.
De uitvaartprofessionals in het Landelijk Meander Netwerk werken volgens de onderscheidende visie van Meander Uitvaartopleidingen en onderschrijven het gedachtegoed van de uitvaartbegeleider als ‘gids rond de dood’. Lees meer over het Landelijk Meander Netwerk...

Stervensbegeleiding

Krijgt u te maken met sterven en dringen zich vragen op waar u geen raad mee weet? Zoekt u een luisterend oor voor uw zorgen of wilt u weten wat u mogelijk te wachten staat?  Ik ben aangesloten als professional bij het Landelijk Expertisecentrum Sterven. Heeft u behoefte aan begeleiding en ondersteuning bij het proces van sterven, dan kunt rechtstreeks contact met mij opnemen, of via de 24/7 hulplijn van het Landelijk Expertisecentrum Sterven op 0900 393 00 00.

Logo Landelijk Expertisecentrum


Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers

Kwaliteitsregister UitvaartverzorgersUitvaartbegeleider is helaas geen beschermd beroep. Toch is de kwaliteit en betrouwbaarheid van een uitvaartbegeleider heel belangrijk. Bij Aandacht voor Afscheid staan kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Carla van Hemert is ingeschreven in het KwaliteitsRegister Uitvaartverzorgers en voldoet dus aantoonbaar aan de door Stichting Keurmerk Persoonlijke Uitvaart gestelde eisen.


Samen Dementievriendelijk

Logo Samen dementie vriendelijkIk ga dementievriendelijk te werk en ben tevens gecertificeerd trainer voor 'Samen Dementievriendelijk'. U kunt mij benaderen als u geïnteresseerd bent in een training. Of kijk op samendementievriendelijk.nl/over-ons voor het aanbod voor uw organisatie of gemeente.

 


Aandacht voor afscheid is Partner van Stichting Anders


Carla van Hemert is in te zetten als gastspreker, om onderwerpen als verlies, afscheid, verdriet en rouw beter bespreekbaar te maken.
Voor basisscholen groep7/8 is het lespakket ‘Doodgewoon in de klas’ door Stichting Tot Zover ontwikkeld, hierbij zijn landelijk gastsprekers in te zetten. Carla van Hemert is gastspreker voor Papendrecht en omgeving (Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Sliedrecht, Molenwaard, Ridderkerk, Barendrecht, Gorinchem, Hoeksche Waard)

Logo's van Stichting 'Tot zover' en illustratie behorende bij lespakket 'Doodgewoon in de klas'

Contactformulier


Heeft een u een vraag, opmerking of wilt u een afspraken maken? U kunt hiervoor dit formulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam *
Uw mailadres *
Uw telefoonnummer
Uw vraag, opmerking of verzoek
Carla van Hemert

"Ik wil van betekenis zijn voor mensen in tijden van verlies omdat ik er in geloof dat een persoonlijk en mooi afscheid mensen verder helpt"
Carla van Hemert

Meldnummer bij overlijden (24/7): 06 – 10 09 07 07
Voor overige vragen en contact bij voorkeur: 06 – 24 20 46 30
info@aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl

Mijn laatste wensen document (Wilsbeschikking)
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

 

Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers 

Aandacht voor Afscheid begeleidt voor u een persoonlijke uitvaart in de Drechtstreek, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard:

Drechtsteden (Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam).
Gemeente Molenlanden (o.a.: Bleskensgraaf, Brandwijk, Kinderdijk, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas en Streefkerk).

In heel Nederland kunnen we u veelal van dienst zijn, o.a. in Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem of Breda. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.