Uitvaart / Begrafenis / Crematie Heel Nederland

Is uw dierbare naaste overleden en wilt u dat Aandacht voor Afscheid de uitvaart verzorgt? Neem dan contact op met Aandacht voor Afscheid. Samen vullen we het afscheid van uw dierbare in. Aandacht voor Afscheid begeleidt desgewenst uitvaarten in heel Nederland, dus ook buiten de regio Drechtsteden en Alblasserwaard of Hoeksche Waard. Wanneer u, waar dan ook de specifieke wens heeft dat Carla van Hemert van Aandacht voor Afscheid u begeleidt, dan vinden we daar altijd de mogelijkheid voor. Op verzoek heb ik uitvaarten begeleid in Breda, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, op natuurbegraafplaatsen in Arnhem (Heidepol) en Alphen (De Hoevens). Waar ik een locatie (nog) niet ken, vraag ik de mogelijkheden na. Ik werk onafhankelijk en kan bij alle uitvaartcentra, crematoria, kerken en andersoortige locaties het afscheid van uw dierbare verzorgen.

Meer informatie over onze dienstverlening vindt u hier. https://www.aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl/dienstverlening

Meer informatie  over de kosten van een uitvaart vindt u hier. https://www.aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl/kosten U kunt daar ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Antwoord op veel gestelde vragen vindt u hier. https://www.aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl/veelgestelde-vragen

Carla van Hemert

"Ik wil van betekenis zijn voor mensen in tijden van verlies omdat ik er in geloof dat een persoonlijk en mooi afscheid mensen verder helpt"
Carla van Hemert

Meldnummer bij overlijden (24/7): 06 – 10 09 07 07
Voor overige vragen en contact bij voorkeur: 06 – 24 20 46 30
info@aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl

Mijn laatste wensen document (Wilsbeschikking)
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

 

Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers 

Aandacht voor Afscheid begeleidt voor u een persoonlijke uitvaart in de Drechtstreek, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard:

Drechtsteden (Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam).
Gemeente Molenlanden (o.a.: Bleskensgraaf, Brandwijk, Kinderdijk, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas en Streefkerk).

In heel Nederland kunnen we u veelal van dienst zijn, o.a. in Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem of Breda. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.