Aandacht voor afscheid direct na overlijden

Een dierbare is overleden, wat nu…? Er komt veel op u af als iemand in uw directe omgeving overlijdt. Natuurlijk zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar en mag u direct bellen wanneer u wilt. Echter, na het overlijden van een naaste is er niet meteen reden tot haast. Neem de tijd die u nodig heeft.

Neem na het overlijden van een dierbare de tijd die u nodig heeft. Misschien wilt u wel in alle rust even bij uw dierbare zitten. Of wilt u familie of vrienden op de hoogte brengen, misschien vindt u het prettig wanneer zij eerst langskomen. Of misschien wilt u wel gewoon een moment stil zijn. Wat belangrijk is, is dat u doet wat u zelf wenst op dat moment. Bij een overlijden in de thuissituatie kunt u het beste eerst contact opnemen met de (dienstdoende) huisarts. Na contact met de arts belt u ons. We overleggen dan wanneer wij naar u toe komen voor het in alle rust bespreken van uw wensen rondom het afscheid en wat er verder te gebeuren staat. We maken samen onderscheid tussen wat nu moet en wat nog wachten kan.

Boomstam met concentrische ringen


Een overlijden melden (24/7) of een vraag? Bel: 06 10 09 07 07
Ongeacht waar u verzekerd bent, kunnen wij u begeleiden

Carla van Hemert

"Ik wil van betekenis zijn voor mensen in tijden van verlies omdat ik er in geloof dat een persoonlijk en mooi afscheid mensen verder helpt"
Carla van Hemert

Meldnummer bij overlijden (24/7): 06 – 10 09 07 07
Voor overige vragen en contact bij voorkeur: 06 – 24 20 46 30
info@aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl

Mijn laatste wensen document (Wilsbeschikking)
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

 

Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers 

Aandacht voor Afscheid begeleidt voor u een persoonlijke uitvaart in de Drechtstreek, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard:

Drechtsteden (Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam).
Gemeente Molenlanden (o.a.: Bleskensgraaf, Brandwijk, Kinderdijk, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas en Streefkerk).

In heel Nederland kunnen we u veelal van dienst zijn, o.a. in Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem of Breda. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.