Uitvaart niet natuurlijke dood / euthanasie

Is uw dierbare overleden en is er sprake van een niet natuurlijke dood? Vaak is dan sprake van een zeer plotseling overlijden en voor de naasten soms traumatische omstandigheden.

Carla van Hemert van Aandacht voor Afscheid helpt je met het vormgeven van het afscheid.  Omdat ze weet hoe belangrijk het is hoe het afscheid na een plotseling overlijden wordt ingevuld. Een afscheid dat je troost biedt en je helpt om verder te gaan. Samen vullen we het afscheid van je dierbare in, zoals het voor jullie ‘goed’ voelt, en met wat jullie helpt.

Ook na euthanasie is er sprake van een ‘niet natuurlijke dood’. Aandacht voor Afscheid kent uiteraard de regels en te hanteren werkwijze indien er sprake is van een niet natuurlijke dood.

Meer informatie over onze dienstverlening vindt u hier. https://www.aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl/dienstverlening

Meer informatie  over de kosten van een uitvaart vindt u hier. https://www.aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl/kosten U kunt daar ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Antwoord op veel gestelde vragen vindt u hier. https://www.aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl/veelgestelde-vragen

Carla van Hemert

"Ik wil van betekenis zijn voor mensen in tijden van verlies omdat ik er in geloof dat een persoonlijk en mooi afscheid mensen verder helpt"
Carla van Hemert

Meldnummer bij overlijden (24/7): 06 – 10 09 07 07
Voor overige vragen en contact bij voorkeur: 06 – 24 20 46 30
info@aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl

Mijn laatste wensen document (Wilsbeschikking)
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

 

Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers 

Aandacht voor Afscheid begeleidt voor u een persoonlijke uitvaart in de Drechtstreek, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard:

Drechtsteden (Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam).
Gemeente Molenlanden (o.a.: Bleskensgraaf, Brandwijk, Kinderdijk, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas en Streefkerk).

In heel Nederland kunnen we u veelal van dienst zijn, o.a. in Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem of Breda. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.